Bölgenin İlk ve Tek Avangard Mağazası    |   Hakkımızda   |  
İletişim   |     Türkiye Whatsapp: +90 541 320 53 30

Bergüzar Koltuk Takımı

Bu üründe fiyat bilgisi almak için :
Bizi Arayabilir yada uğrayarak bir çayımızı içebilirsiniz.
Hafiziye Mah. Eski cezaevi cad. No:52 İpekyolu/ Van

0432 214 14 24

Teklif İste

Geri Dön



Dilerseniz farklı kombinasyonlarda satın alabilirsiniz.
Ürün Hakkında Bilgi
Misafirlerinizi ağırlarken keyif alacağınız 2017 model klasik tasarım koltuk takımı.
Usta ellerde üretilen oturma grubuyla evinizde kendinizi özel hissedin.
Sanat aynı zamanda konforlu olabilir mi, Klasik koltuklar için hayal etmek herşeyden kolay.
Ürünün Görünen Tüm Kısımları Özel İşleme olarak tasarlanmıştır.
Ürünümüz 1. Sınıf malzeme ile üretilmiştir.

Ürünümüzde sağlığa zarar verecek kanserojen madde bulunmamaktadır.

Üçlü Koltuk    
Tekli Koltuk    
Orta Sehpa (Opsiyonel)    
Köşe Sehpa (Opsiyonel)        

Garanti Koşulları
Mağazalarımızda satılan tüm ürünler Hanzade Avangard Mobilya garantisi altındadır. Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Satın aldığınız ürünlerde garanti kapsamında meydana gelecek sorunlar yetkili servislerimiz tarafından giderilecektir. Hanzade Avangard Mobilya garanti ile ilgili sorunlarınızda size yol gösterecek. Garanti kapsamında kalabilmesi için satın aldığınız ürünlerin sizin tarafınızdan zarara uğratılmamış olması gerekmektedir.

Ürün İade Koşulları
Mağazalarımızdan satın aldığınız ürünleri aşağıda belirtilen koşullar çerçevesinde nedenini belirterek iade edebilirsiniz. İade işlemi, ürünün size teslim edilmesi ile başlar ve fatura tarihini takip eden on (10) gün için geçerlidir. İade edilecek ürün aksesuar vb. parçalarıyla birlikte eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi gerekmektedir. İade edilecek ürünün "Garanti Şartları" bölümündeki İade şartlarına tamamen uyması gerekmektedir. İade işlemi çerçevesinde oluşacak masraflar (sevkiyat vs.) müşteriye aittir. Ancak ürünün kusurlu çıkması durumunda iade masrafları Hanzade Avangard Mobilya tarafından karşılanır. İade işlemi, ürünün Hanzade Avangard'a ulaşmasıyla başlar. Hanzade Avangard ekibi iade işlemini değerlendirip kısa bir süre içeresinde size sonuç ile ilgili bilgi verecektir. İade koşullarına uygun yapılan iadelerle ilgili işlemin sonuçlanması ve ödediğiniz tutarın hesabınıza veya kredi kartınıza aktarılması ortalama beş (5) iş günü sürmektedir.
Not: Özel mobilya tasarımı olarak yaptırılan ürünlerde iade işlemi yapılmamaktadır.

Tüm Kredi Kartları Geçerli olup taksit imkanı sunulmaktadır.

Ev mobilyasında lüks ve konforu buluşturan Hanzade Avangard Klasik Mobilya arkasında, yıllar öncesine uzanan kaliteli üretim ve kurumsal marka uzmanlığı yer alıyor. Koleksiyonunda ağırlıklı olarak klasik mobilya tarzında özgün tasarımlara yer veren Hanzade Avangard Klasik, yaşam alanlarına seçkin bir tarz katan ürünleri Mağazası'nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Devamı..